Máte vymazlený produkt nebo službu a chcete, aby vás vaše podnikání živilo, ale zákazníci stále nepřichází? Už jste zkusili snad všechno a nic nezafungovalo? Ještě to nevzdávejte, musíte to jen uchopit za správný konec.

Sociální sítě dnes vládnou světu, a kdo na nich není, jakoby neexistoval. V soukromém životě možná o to být vidět nestojíte, ale podnikatel, o kterém nikdo neví, nemá šanci na úspěch. V dnešní době dělají stovky nebo i tisíce lidí to samé co vy. Potřebujete vyniknout nad ostatními a ukázat zákazníkům, že vaše služby nebo produkty jsou přesně to, co potřebují. Klíčem k úspěchu je prezentace, která vám pomůže být vidět.

Musí být ale opravdu dobrá.

Musí vám umožnit zazářit.

Musí vás představit světu.

Musí diváka zaujmout.

Musí v něm zanechat dojem.

Musí ho přimět ji sdílet.

Musí začít chtít vaše produkty.

Polil vás právě ledový pot, protože vůbec netušíte, jak takovou prezentaci vytvořit?  I když jste ochotní vydat ze sebe všechno, cítíte, že to nebude stačit. Nadšení je důležité, ale chybějící zkušenosti jím nedoženete. Nevěste však hlavu.

Vytvořit úspěšné video sice opravu není jen tak a v koupelně pod zářivkami to zkrátka sami nedokážete, ale od toho jsme tu my.

Máme nápady, umíme psát scénáře, vlastníme techniku, prostory a hlavně máme spoustu zkušeností s podobnými projekty.

 Nezáleží na tom, jestli jste maminka na mateřské, která peče po večerech dorty nebo lektorka jógy či instruktor kurzů přežití.

V našem studiu se dokážeme na jakýkoliv váš projekt podívat novýma očima. Najdeme vaši jedinečnost, oblékneme ji do příběhu, ozdobíme trendy a vypustíme do světa, aby každý viděl, že vy jste odpověď na jeho otázku.

Nekrčte se už v rohu, ale skočte do svého podnikání oběma nohama. Věnujte se mu na 100 % a vaši video prezentaci svěřte do našich rukou. A budete vidět.

Buďte vidět!

Kreativní studia vyrůstají jako houby po dešti a vybrat si mezi nimi to pravé není snadné. U nás v JVCPULSE nenajdete jen zázemí a technické vybavení, ale i řadu zkušených profesionálů, kteří vám s vaší tvorbou rádi pomohou.

Máte, co říct světu?

Tvorba videí není nic snadného. Potřebujete tolik věcí, že z toho jde až hlava kolem. Na začátku stojí dobrý scénář, díky kterému diváci snadno pochopí, co jim chcete říct. Pak potřebujete správné prostředí, kde budete tvořit, spolupracovat a třeba se i inspirovat s dalšími tvůrci. Zkrátka, potřebujete studio, které vám pomůže být vidět.

Buďte vidět s JVCPULSE!

Chcete ukázat lidem své produkty nebo služby v reálných situacích a co nejlépe je přiblížit zákazníkům? Ukážeme vám cestu, jak dostat vaši nabídku do světa. Jestli se na vytváření videa sami necítíte, uděláme to za vás. Napíšeme příběh a vytvoříme video, které osloví přímo vaši cílovou skupinu. Zvládneme vše od reklam na YouTube nebo sociální sítě, přes rozhovory a náborová videa až po televizní reklamy. Svět je přesycen reklamami a jen ten nejlepší obsah přináší výsledky. Proto se svěřte do rukou našim profesionálům v JVCPULSE.

Youtuber může být každý

Chcete být svou vlastní značkou? Staňte se youtuberem, zvládne to každý! Tohle je hodně odvážné tvrzení, ale za 30 let praxe v podnikání a osobním rozvoji jsme se naučili, že nic není nemožné. Musíte jen vědět, jak na to. A proto jsme vytvořili JVCPULSE studio. Kreativní místo na natáčení nebo tvoření videí v Praze. Rádi vám poskytneme nejenom profesionálně vybavené zázemí, ale i radu a bohaté zkušenosti, jak natočit video, které bude mít úspěch.